Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Fotopanelen


Fotopanelen met eigen foto’s kunnen voor vele verschillende toepassingen worden gebruikt. De belangrijkste toepassingen van fotopanelen zijn toch wel als promotiemiddel voor een bedrijf of als wanddecoratie in een woning, kantoor of andere ruimte. Fotopanelen kun je voorzien van een afbeelding naar keus. Bijvoorbeeld van een mooi landschap, een leuke familiefoto of welke foto op canvas je ook maar wilt bedrukken. Fotopanelen bestellen kan bij plaatprinten.nl in vele verschillende afmetingen en materialen. Verrijk nu jouw interieur.

  • Veelzijdige fullcolour print & afwerking
  • Luxe uitstraling & drukkwaliteit
  • Hoogwaardige beschermlaag
  • Eenvoudig te monteren

Fotopanelen

Fotopanelen laten maken? En zoek je een professionele partner die hier veel ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is jouw specialist met ruim 30 jaar ervaring in sign & print en bedrukt hoogwaardige fotopanelen die perfect in jouw interieur passen. Onze fotopanelen geven jouw ruimte een luxe uitstraling, met afbeeldingen die in hoge resolutie worden geprint op panelen van topkwaliteit. Ook in een winkel kunnen fotopanelen worden ingezet om een product of boodschap op een mooie manier weer te geven. Zo zijn de toepassingen eindeloos, net als de beschikbare afmetingen. Breng je herinneringen tot leven en geef jouw ruimte de uitstraling die het verdient met persoonlijke fotopanelen van plaatprinten.nl.

Fotopanelen bestellen 

Fotopanelen bestellen doe je kinderlijk eenvoudig bij plaatprinten.nl. Wanneer je start met het samenstellen van jouw fotopanelen, heb je de keuze uit 3 diktes: 5mm, 8mm en XXL bij de verschillende materialen. Onze metalen fotopanelen zijn in 25mm en 50mm te verkrijgen. Binnen ons assortiment vind je altijd de gewenste afmetingen. De perfecte afmeting voor jouw fotopanelen gevonden? Dan kun je aan de slag met het selecteren van de beschermlaag en luxe bevestigingsmateriaal. Tot slot upload je jouw afbeelding met de hoogst mogelijke resolutie, zodat wij fotopanelen in de beste kwaliteit kunnen leveren. Fotopanelen bestellen doe je gemakkelijk en snel bij plaatprinten.nl!

Verschillende materialen

Fotopanelen bestellen kan bij ons in verschillende materialen die altijd goed bij jouw ruimte passen. Zo bieden wij meerdere varianten van fotopanelen in dibond, een veelzijdig materiaal dat ook wel een aluminium sandwich wordt genoemd. Zoek je een meer natuurlijke uitstraling, dan kun je kiezen voor houten fotopanelen. Verder zijn er bij ons fotopanelen in acrylaat, decoustic en metaal te bestellen. Zo heb je genoeg keuze om de perfecte fotopanelen te vinden die je kunt voorzien van jouw eigen afbeelding of ontwerp. Voor vragen of meer informatie verzoeken we je graag om contact op te nemen met onze klantenservice.