Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services


Wandenparade


Met deze akoestische, houten lattenwand ontstaat al snel een natuurlijke en rustgevende werkomgeving. Zelfs onbedrukt is het al een mooi en trendy wanddesign, maar wij gaan graag verder.

Met uw persoonlijk design is een combinatie van deze houten lattenwand met Airtex fotobehang voor heel veel toepassingen mogelijk. Geef uw creativiteit de ruimte voor de invulling.

Met onze bedrukte wandpanelen komt een ruimte op een natuurlijke manier geruisloos tot leven, want deze wanden zijn ook nog eens geluiddempend.

Wandenparade

Bent u op zoek naar wandenparade voor in uw ruimte? Plaatprinten.nl biedt diverse akoestische lattenwanden. Met deze akoestische, houten lattenwand ontstaat al snel een natuurlijke en rustgevende werkomgeving. Zelfs onbedrukt is het al een mooi en trendy wanddesign, maar wij gaan graag verder.

Persoonlijk design wandenparade 

Met uw persoonlijk design is een combinatie van deze houten lattenwand met Airtex fotobehang voor heel veel toepassingen mogelijk. Zo kunt u uw favoriete uitzicht op uw wandenparade plaatsen zodat u er elke dag van kunt genieten. Of u kunt een opvallende afbeelding op uw wandenparade plaatsen zodat de wand een echte eye-catcher wordt. Geef uw creativiteit de ruimte voor de invulling.

Service van Plaatprinten.nl

Maar Plaatprinten.nl doet meer, veel meer. Want als het niet lukt om een ontwerp of bestand aan te leveren, dan is onze klantenservice bereikbaar voor advies. Heeft u vragen over materiaalkeuze of andere technische vragen? Bel of mail, dan staan we u graag te woord. 

Is montage voor u een uitdaging? Ook dan heeft Plaatprinten.nl een passend advies of kunt u een beroep doen op onze montageservice. Plaatprinten.nl heeft alle kennis, kunde en kwaliteit in eigen huis en maakt uw plaatje compleet.

Whatsapp