Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Reclamezuilen

De zuilen van plaatprinten.nl hebben een moderne en eigentijdse, strakke uitstraling. Dankzij de full-colour opdruk zijn alle denkbare en creatieve opdrukken mogelijk. Informatief, statig of robuust. Een duidelijke indruk maakt u met een reclamezuil van plaatprinten.nl

  • Drie maatvoeringen
  • Unieke opdruk
  • Compleet geleverd
  • Eigentijdse uitstraling

Reclamezuilen

Wil je een reclamezuil of informatiezuil laten maken en ben je op zoek naar een partij die hier ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is specialist in het produceren van deze zuilen. Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar en ben je verzekerd van duidelijk parkeerbord met eigen bedrukking

Reclamezuil prijs

Onze zuilen worden van dibond en aluminium gemaakt. De prijs van een zuil is samengesteld uit drie formaten met bijbehorende prijs. De prijzen van de zuilen worden vervolgens direct weergegeven na het kiezen van het formaat. Voor minimale kosten bent u maximaal in beeld. 

Zuilen bestellen, hoe werkt dat?

Een zuil bestellen is bij Plaatprinten.nl kinderlijk eenvoudig. Op de pagina Buitenreclame onder Bewegwijzering kun je stap voor stap je reclamezuil of informatiezuil samenstellen en bestellen.

Het stappenplan werkt als volgt:

  1. Je kiest het formaat van je zuil
  2. Je geeft aan hoeveel zuilen je nodig hebt en wat de levertijd is.
  3. Je kunt nu de bestelling afronden en je bestanden uploaden. Heb je geen ontwerp van je zuil? Dan kun je zelf aan de slag gaan met de online opmaaktool of onze creatieve studio inschakelen voor een ontwerp. De keuze is aan jou!

Kan ik zuilen in diverse afmetingen drukken?

Reclamezuilen en informatiezuilen drukken kan bij plaatprinten.nl in drie verschillende afmetingen. Je kunt kiezen uit een plaathoogte van 700 x 1300 mm, 800 mm x 1800 mm of 1000 x 3000 mm.

Dáárom zijn wij jouw leverancier van Reclamezuilen!

Onze reclamezuilen zijn voorzien van hoge kwaliteit prints op een duurzame Dibond reclameplaat. Deze plaat voorzien we van een transparante, beschermende glanslaminaat. 

Whatsapp