Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Makelaarsbord


Voor tijdelijke uitingen die snel ge(de)monteerd moeten worden, heeft plaatprinten.nl de makelaarsborden in het assortiment. Ideaal voor een handige en snelle verwerking.

Alle makelaarsborden worden geleverd inclusief bijbehorend aluminium frame en grondanker.

  • Lichtgewicht materiaal
  • Vrije vorm en bedrukking mogelijk
  • Compleet geleverd Snelle montage en demontage
  • Hoge attentiewaarde

Offerte aanvraag
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Makelaarsbord

Dé manier om fysiek te laten zien dat een huis te koop (of te huur) staat, is natuurlijk het wel bekende makelaarsbord in de voortuin. Eventueel geïnteresseerde passanten merken op dat het huis te koop staat, waardoor de vraag naar een woning stijgt. Hoe meer vraag naar een woning, hoe meer iemand ervoor kan vragen – zoals u waarschijnlijk begrijpt. Kortom, een makelaarsbord is geen overbodige luxe en dient voldoende op te vallen.

Makelaarsborden van Plaatprinten.nl

Of uw makelaarsbord opvalt, ligt natuurlijk deels aan het design of idee dat u aanlevert. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw design helder, scherp en goed zichtbaar geprojecteerd wordt. We kunnen het ten slotte in alle gewenste vormen en groottes uitsnijden. Het materiaal dat we gebruiken is stevig genoeg om diverse weersomstandigheden te doorstaan en licht genoeg om het eenvoudig te kunnen verplaatsen. Onze makelaarsborden zijn zodoende makkelijk te (de)monteren. Het aluminium frame (waarin u het bord dient te klemmen) en het grondanker zijn bij uw bestelling inbegrepen.

Tips voor het bedrukken van een makelaarsbord

Voordat u uw makelaarsbord bij ons laat bedrukken, is het belangrijk dat u goed nadenkt over het design. Wat moet er bijvoorbeeld allemaal op het bord worden weergegeven? Om die vraag te beantwoorden, onderscheiden we eerst de twee functies van een makelaarsbord.

  • Marketingtool voor klant

In eerste instantie is het gebruik van een makelaarsbord, zoals vermeld, een marketingtool voor de klant. Goed om op het bord te vermelden zijn daarom: het type dienstverlening (te koop / te huur), het adres van het eigendom (zoals Printstraat 3a) en het telefoonnummer van het de makelaar. Met deze drie zaken weet een passant wat er op welke manier wordt aangeboden en waar hij – indien geïnteresseerd – terecht kan.

  • Merkerkenning voor makelaar

Een makelaarsbord dient natuurlijk ook een beetje als reclame voor de makelaar. Zorg er daarom voor dat de huisstijl en de naam van het makelaarskantoor goed naar voren komen in het design. Ook al hebben passanten geen interesse in de koop of huur van een woning; ze komen wel in aanraking met het makelaarskantoor. Mochten ze in de toekomst wél een koop- of huurbehoefte ontwikkelen, dan zit het betreffende kantoor nog in hun hoofd.

Makelaarsbord bestellen en bedrukken

Wilt u een makelaarsbord of een reeks aan makelaarsborden bestellen en laten bedrukken? Doe dat dan bij ons, Plaatprinten.nl! Wij verzekeren topkwaliteit én meer dan adequate service. Vraag een offerte aan via het formulier hierboven of bel of mail ons bij vragen.