Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Volumepaneel

Het metalen canvas, ook wel volumepaneel genoemd (Dibond) is de luxe, metalen variant van de canvasprint. Uw afbeelding wordt in hoge resolutie geprint op een witte aluminium plaat en voorzien van een hoogwaardige glans of mat lak. Het paneel krijgt zijn volume door het vakkundig ombuigen van de randen zodat er een dikterand van 25 of 50 mm om het paneel komt waarop de print doorloopt. Monteren is heel eenvoudig omdat de omgebogen rand direct blijft hangen aan haak of schroef. Het volumepaneel is een ware aanwinst in uw interieur voor kantoor, showroom of bij u thuis.

  • Luxe dibond paneel met omgebogen rand
  • Print loopt door over de zijkanten
  • Voorzien van hoogwaardige lak
  • Eenvoudig te monteren
  • Andere diepte in overleg mogelijk

Meer over Metalen canvas

Fotoprints op metaal geven een extra dimensie en sfeervolle uitstraling voor een fotopaneel passend in elk interieur. Lees hier meer over de mogelijkheden van fotopanelen met diepte.

Wat is een volumepaneel?

Metalen canvas met foto print. De industriële blikvanger voor elk interieur! Uw foto komt nog meer tot zijn recht met dit metal canvas, ook wel bekend onder de naam volumepaneel. Dit hoogwaardige fotopaneel, met omgebogen rand, is een aluminiumplaat voorzien van uw eigen afbeelding, foto of reclame-uiting, welke in hoge resolutie wordt geprint.  

Metal canvas als fotopaneel

Wij printen op speciaal aluminium sandwich platen met topkwaliteit prints. Wilt u uw eigen schilderij printen, dat kan ook. Het volumepaneel is een mooi wandpaneel voor 3d art. Voor een meer traditionele uitstraling kiest u voor bedrukking van een van de oude meesters op het hd metal canvas.

Montage luxe canvasprint

Deze luxe variant van de canvasprint blijft hangen aan een haak, welke u bevestigd in de muur. Het paneel krijgt zijn volume door de brede rand, welke in verschillende diepte-maten verkrijgbaar is. De montage van dit luxe fotopaneel is eenvoudig. Dankzij de omgevouwen rand, waarop de afbeelding doorloopt, blijft deze makkelijk hangen aan een of een paar haken of schroeven in de muur.

Fotopaneel met print over de rand

Dit is een luxe fotopaneel waarop de print doorloopt over de randen. Dit geeft een exclusieve uitstraling en uw foto komt nog meer tot zijn recht. Het verdiepte fotopaneel wordt afgewerkt met hoogwaardige lak in glans of mat uitvoering. Dankzij de omgevouwen rand, waarop de afbeelding doorloopt, blijft deze makkelijk hangen aan een of een paar haken of schroeven in de muur. Welke diepte u ook kiest, een schilderij van metaal is een ware aanwinst voor elk interieur!

Metalen schilderij

Het metalen 3d schilderij is ideaal voor 2-luik of 3-luik kunst aan de muur. Aluminium prints worden toegepast voor bijvoorbeeld abstracte schilderijen, landschap schilderijen en moderne afbeeldingen. Ook boeddha wordt vaak als print toegepast, evenals valleien en vlaktes op abstract metal.

Whatsapp