Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Fotopanelen

Breng sfeer in het interieur van je woning of kantoor met een fotopaneel. Ruime keuze uit diverse materiaalsoorten. Upload een eigen foto of kies een afbeelding vanuit onze fotocollectie. Heeft u zelf geen geschikte foto kijk dan ook eens op shutterstock.com en geef ons het id-nummer door van uw keuze.

  • Eigen foto of afbeelding
  • Flexibele maatvoering
  • Diverse materiaalsoorten
  • Fotocollectie beschikbaar

Fotopanelen

Jouw persoonlijke herinnering aan de wand in je woonkamer of je kantoor een opfrisbeurt geven? Dan kies je voor de fotopanelen van plaatprinten.nl. Wij creëren een schitterend fotopaneel met jouw favoriete foto, bedrijfsmotto of logo. Ontdek de verschillende mogelijkheden met onze fotopanelen en bestel ze meteen online.


Verschillende soorten fotopanelen

Als je een fotopaneel wilt laten maken heb je keuze uit verschillende materialen. Zo kun je een foto laten afdrukken op aluminium, hout, glas, mozaïek of kunststof. Ga voor de warme uitstraling van een fotopaneel van hout voor in je woonkamer, of kies juist voor de strakke look van glas of kunststof voor op kantoor. Forex fotopanelen, volumepanelen en fotopanelen voor buiten behoren ook tot de mogelijkheden.


Geluidsabsorberende fotopanelen

Ideaal voor op kantoor, maar ook geschikt voor thuis: geluidsabsorberende fotopanelen. Een geluidsabsorberend fotopaneel wordt ook wel een akoestisch fotopaneel genoemd. Dit type fotopanelen bestaat uit een geluidsabsorberend wandpaneel waarop we een afbeelding printen. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook praktisch: de galm neemt af én je creëert een unieke en sfeervolle wand!


Fotopaneel maken: aan de slag!

Op de website kun je heel gemakkelijk online je fotopaneel bestellen. Kies eerst het materiaal waarvan het fotopaneel gemaakt moet worden. Hier worden meteen de standaardafmetingen en prijzen getoond. Doorloop het eenvoudige keuzemenu met de specificaties voor jouw fotopaneel. Na het bestellen kun je je foto zelf uploaden en eventueel nog een tekst toevoegen. Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust.

Whatsapp