Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Zelfklevende materialen

Plaatprinten.nl heeft een zeer ruim aanbod in stickermaterialen. Geschikt voor binnen- en buitengebruik, aankleding van uw interieur of winkelreclame, met of zonder beschermend laminaat.
  • Full-service: van ontwerp t/m plaatsing
  • XXL-formaat mogelijk
  • Leverbaar in elke gewenste vorm
  • Extra beschermlaag mogelijk

Zelfklevende materialen

Plaatprinten.nl is expert in zelfklevende materialen (ook wel stickermaterialen genoemd). Variërend is plaksterkte verkopen we verschillende soorten zelfklevend materiaal. Vanwege deze variatie is iedere soort geschikt voor zijn eigen doeleinde. We zetten de materialen voor u op een rij, zodat u overzichtelijk kunt zien, aan welk type zelfklevend materiaal u behoefte hebt.

Lage plaksterkte zelfklevend materiaal

Waarom zou u kiezen voor zelfklevend materiaal met een lage plaksterkte? In eerste instantie klinkt dat onlogisch, maar vergist u zich niet! Het grote voordeel aan de lage plaksterkte is het gemak van verwijderen. Het materiaal is daarom uitstekend geschikt voor tijdelijk (buiten)gebruik. Voorbeelden van zelfklevende materialen met een lage plaksterkte zijn Sticker easydot en tijdelijke vloersticker.

Gemiddelde plaksterkte zelfklevend materiaal

Bedoeld voor permanent gebruik zijn de zelfklevende materialen met een gemiddelde plaksterkte. Denk daarbij aan raamstickers met glasets, raamstickers met oneway vision, stickers voor car wrap en normale stickers voor permanent gebruik.

Hoge plaksterkte zelfklevend materiaal

Tot slot verkopen wij ook zelfklevende materialen met een enorm hoge plaksterkte. Onze zeer sterk hechtende stickers zijn geschikt voor zowel binnen-, als buitengebruik, licht vervormbaar en hecht op bijna alle ondergronden. Met glanzend wit of transparant pvc-folie is de aanvangshechting zeer hoog. Hoewel de vloer het meest belaste onderdeel van een constructie is, bieden we – in de vorm van vloerstickers voor langdurig gebruik – ook hier een oplossing voor. Enigszins afhankelijk van de achtergrond (bij voorkeur droog en vlak) gaat een vloersticker van Plaatprinten.nl tot wel drie jaar mee. Dit zelfklevende materiaal wordt vaak ingezet als vloermarkering.
Whatsapp