Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Lattenwanden eiken

Wat zijn eiken lattenwanden?

Onze eiken lattenwanden zijn panelen die zowel geluidsabsorberend als decoratief zijn. Het decoratieve houtfineer is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en dragen het FSC™ keurmerk. De keuze voor eikenhout geeft de lattenwand meestal een warme en natuurlijke uitstraling. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten, zoals licht eiken, geolied eiken, klassiek eiken, gerookt eiken, grijs eiken en zwart eiken.

Hoe groot zijn de eiken lattenwanden?

Door de gunstige afmetingen van 260 cm lang, 52,6 cm breed en 2,2 cm dik, kunnen de eiken lattenwanden op Plaatprinten.nl in elke ruimte worden toegepast.

Soorten eiken lattenwanden

Geolied eiken

Onze geolied eiken lattenwanden staan bekend om zijn duurzaamheid en aantrekkelijke nerfpatronen. Het geeft een warme en luxe uitstraling aan de ruimte.

Geolied zwart eiken

Ben je op zoek naar een luxe uitstraling? Met onze geolied zwart eiken lattenwanden haal je een echte blikvanger in huis of kantoor.

Gerookt eiken

Gerookt eiken lattenwanden is de donkerste kleur onder de soorten eiken lattenwanden op Plaatprinten.nl. Het geeft net als geolied eiken een warme en luxe uitstraling.

Grijs eiken

Met onze grijs eiken lattenwanden haal je de aantrekkelijke nerfpatronen van deze houtsoort in huis in combinatie met een prachtige grijze gloed over het houtfineer.

Licht eiken

De licht eiken lattenwanden van Plaatprinten.nl creëert een heldere en frisse uitstraling in je interieur.