Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Lattenwand akoestisch

Design en functionaliteit combineren? Goed idee! Gebruik dan een van onze akoestische lattenwanden. Een akoestische lat vormt samen met de andere latten een patroon, afbeelding of portret. U kunt de akoestische wandpanelen zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Kleine tip: ook onbedrukt kunnen ze al voor een verrassend knusse sfeer zorgen.

Soorten akoestische lattenwanden

Plaatprinten.nl verkoopt verschillende akoestische lattenwanden (ook wel akoestische wandpanelen). Allereerst onderscheiden we eiken lattenwanden en essen lattenwanden. Deze zijn gemaakt van respectievelijk eikenhout en essenhout. Wat het verschil is? Heel eerlijk: weinig. Het échte verschil ziet u pas wanneer het brandt (en dat is natuurlijk niet de bedoeling bij akoestische lattenwanden). Het minieme verschil ziet u dus ook niet terug in de prijs. Een voorkeur voor een van de twee houtsoorten is puur persoonlijk.


En nog meer soorten...

In de basis verkopen wij drie verschillende soorten akoestische lattenwanden, onderverdeeld in houtsoort en in afmetingen: 

·       Met print

·       Essen (244cm of 300cm)

·       Eiken (Geolied, Geolied zwart, Gerookt, Grijs of Licht – ieder 244cm of 300cm)

De verschillen in afmetingen slaan op de lengtes van de akoestische wandpanelen. De breedtes zijn namelijk altijd hetzelfde (60,5cm). De andere verschillen zitten ‘m in het uiterlijk van het plaatmateriaal.

Akoestische wandpanelen laten bedrukken

Zoals vermeld zijn de akoestische lattenwanden ook te bedrukken met een afbeelding of patroon naar keuze. Lever uw voorkeur aan en dan bespreken we samen wat er mogelijk is! Contact opnemen mag altijd.


Whatsapp