Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Ben je op zoek naar verschillende montagematerialen voor jouw project? Dan ben je bij Plaatprinten aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit verschillende montagematerialen waar jij uit kan kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan montagekitten, ophangsystemen, standaards, tape etc. Wil je graag weten welke soorten montagematerialen wij aanbieden? We stellen ze graag aan je voor!

Welke soorten montagematerialen zijn er?

Accessoires voor montagematerialen zijn aanvullende items die nodig zijn om een product correct te installeren en vast te zetten. Dit kan onder meer bestaan uit: 

  • Tape: wordt gebruikt om het product op een oppervlakte of andere structuur te bevestigen.
  • Ophangsystemen: worden gebruikt om het product aan een muur of andere oppervlakte te bevestigen.
  • Rand afstandhouders: gebruikt om het product te ondersteunen en recht te houden.
  • Snijmessen: worden gebruikt om producten open te maken of het product te bewerken.
  • Lijmen en afdichtmiddelen: gebruikt om het product te bevestigen en lekkages te voorkomen.

Montagematerialen van Plaatprinten

Montagematerialen zijn de materialen die nodig zijn om een product op een juiste manier te installeren en te fixeren. Het is belangrijk om de juiste montagematerialen te gebruiken om een veilige en duurzame installatie te garanderen. Sommige producten vereisen specifieke materialen of technieken, zoals het boren van gaten of het aanbrengen van lijm, dus het is altijd goed om de instructies goed te lezen en op te volgen. Hierdoor wordt het gewenste resultaat gerealiseerd en gaan de materialen jarenlang mee.

Wat doen wij nog meer?

Wij kunnen je niet alleen voorzien van accessoires van montagematerialen, maar wij doen meer. Als je op zoek bent naar een ervaren partij die haar mouwen graag opstroopt voor binnen- en/of buitenreclame, fotopanelen, stickers en signs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op en schakel gerust een van onze adviseurs in om jouw perfect plaatje te realiseren!