Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Buitenreclame

Jouw boodschap duidelijk naar buiten communiceren? Plaatprinten.nl is het juiste adres voor de meest uiteenlopende vormen van buitenreclame die in weer en wind overeind blijven. Ruime keuze in Reclameborden, Gevelreclame of Bewegwijzering.

  • Reclameborden
  • Bouwborden
  • Evenement borden
  • Gevelreclame
  • Bewegwijzering

Buitenreclame

Wil je jouw boodschap in de buitenlucht communiceren? Dan heb je buitenreclame nodig die in weer en wind overeind blijft. Wat voor weer het ook is; met onze schitterende reclameconcepten voor buiten word je niet over het hoofd gezien. Laat je bedrijfspand opvallen en steel de show met opvallende buitenreclame van Plaatprinten.nl!

Buitenreclame ontwerpen

Buitenreclame ontwerpen is voor plaatprinten.nl dagelijkse kost. Het bestellen van buitenreclame gaat bij ons dan ook heel eenvoudig. Je hebt 1-op-1 contact met onze adviseurs die jou precies kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn. We beschikken over een eigen creatieve studio die de buitenreclame voor je kan ontwerpen, maar je kunt ook zelf met het ontwerp aan de slag of je vertrouwde DTP’er inschakelen. Onze creatieve studio fungeert in dat geval als laatste controlepost en checkt of alle bestanden kloppen. Zo weet je zeker dat het eindresultaat optimaal is.

Meteen de mogelijkheden met jouw persoonlijke adviseur bespreken? Bel dan 038 - 385 35 68 of stuur een mail naar info@plaatprinten.nl

Reclamebord voor buiten bestellen

Hoe trek je klanten naar binnen? Door buiten reclame te maken. Met een reclamebord voor buiten kun je jouw bedrijfspand laten opvallen, maar je kunt het ook gebruiken om op outdoorshows en -evenementen de show te stelen. Wanneer je besluit om een reclamebord voor buiten te bestellen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Het materiaal waarvan buitenreclame gemaakt is moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen regen en wind, maar ook tegen felle zon. Het laatste wat je wilt zijn verkleuringen of loslatend drukwerk. Plaatprinten.nl is specialist in reclameborden voor buiten en kan jou precies vertellen welke borden geschikt zijn voor buitenreclame. Wil jij jouw reclamebord voor buiten zelf bestellen? Kijk dan goed naar de omschrijvingen bij onze verschillende plaatmaterialen, daar staat altijd aangegeven of het materiaal geschikt is voor buiten.

Buitenreclameborden kosten

Je kunt bij ons zelf berekenen wat jouw buitenreclameborden kosten. Ga naar de pagina met reclameborden, selecteer het materiaal dat je voor jouw buitenreclame wilt gebruiken en voer alle benodigde gegevens in. Aan het einde krijg je precies te zien welk kostenplaatje hieraan verbonden is. Heb je een speciale wens of uniek idee? Neem dan rechtstreeks contact op om een persoonlijke offerte te ontvangen. Wij kunnen je precies laten zien wat jouw buitenreclameborden gaan kosten.

Ook interesse in buitenreclame? Bestel direct online op Plaatprinten.nl.