Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Duurzame materialen


Creëer uw unieke, duurzame designs op Plaatprinten.nl! Een webshop waar in de categorie duurzame materialen, een wereld van mogelijkheden biedt op een milieuvriendelijke wijze. Kies uit Eco plaatmaterialen bedrukt, Eco blanco plaatmaterialen en lattenwanden. Geef u ontwerp of idee vorm door uw eigen design te uploaden en de maat en afwerking te bepalen. Of maak gebruik van de kant en klare lattenwanden en/of blanco platen. Vraag deskundig hulp aan voor uw inmeet- en monteerwerk.

Ontdek nu de kracht van duurzaamheid en creativiteit op Plaatprinten.nl


Eco materialen

Eco materialen, ook wel duurzame materialen genoemd, zijn materialen die zijn gemaakt met minimalisatie van de impact op het milieu en de natuurlijke hulpbronnen. Deze materialen zijn vaak gerecycled of biologisch afbreekbaar, en kunnen ook energiezuinig zijn in hun productie en gebruik. Ben je benieuwd met welke middelen wij een bijdrage leveren aan het milieu? We stellen de opties graag aan je voor!

Welke soorten eco materialen zijn er?

Er zijn veel soorten materialen die een bijdrage aan het milieu leveren. In ons assortiment vind je de volgende materialen:

  • Hout van gecertificeerde duurzame bossen
  • Akoestische lattenwanden
  • Vilt
  • Nowood ecopanel dat gemaakt is van rijstvliesafval
  • Polyprop
  • Reboard
  • Solid foam

Het gebruik van deze materialen kan helpen bij het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, het besparen van energie en het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen. Bovendien, het gebruik van eco materialen kan ook bijdragen aan een betere gezondheid en werkomgeving.

Heb jij al kennisgemaakt met polyprop?

Misschien heb je het al wel eens gebruikt, maar misschien ook niet. Polyprop. Dit is taai kunststof, dat gevouwen en gescharnierd kan worden, zonder scheuren of breken. Het wordt gebruikt in een breed scala van producten, van voedselverpakkingen en consumentenproducten tot auto-onderdelen en medische hulpmiddelen. Het is een van de meest voorkomende kunststoffen ter wereld. Wil je polyprop laten bedrukken en ben je op zoek naar een ervaren partij die dit op een deskundige manier voor je doet? Dan is Plaatprinten.nl degene die je zoekt! Polyprop bedrukken kun je met recht een van onze belangrijkste specialisaties noemen. En dat zie je terug in een haarscherp en foutloos eindresultaat!

Kostenplaatje per materiaal

Ben je benieuwd wat het gebruik van eco materialen gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk kostenplaatje. Elk project en elke toepassing is uniek, vandaar dat de kosten ook per middel zullen verschillen. Wil je graag weten waar wij je nog meer van kunnen voorzien? Schakel dan een van onze experts in. We dragen graag een steentje bij aan een perfect resultaat.