Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Gevelreclame


Bij elk bedrijfspand hoort een duidelijk herkenbare gevelreclame. Met Plaatprinten.nl komt uw bedrijf in beeld met gevelletters, een lichtbak of lichtreclame, reclamezuil, gevelbord of met spandoeken in frame. Informeer naar de vele mogelijkheden.

  • Full-service: van ontwerp t/m plaatsing
  • Ruim aanbod materialen
  • Onze jarenlange ervaring: uw voordeel!
  • XXL-formaten mogelijk

Gevelreclame

De gevel van je pand is in de meeste gevallen hét gezicht van je bedrijf. Daarom is verzorgde en opvallende gevelreclame van groot belang. Bovendien moet de reclame aansluiten bij je huisstijl en moet het materiaal zorgvuldig worden afgestemd op locatie en ondergrond. Plaatprinten.nl begrijpt dit als geen ander en ondersteunt jou van A tot Z bij het vinden van de juiste gevelreclame.

Kosten gevelreclame

Als je geïnteresseerd bent in gevelreclame, wil je als vanzelfsprekend ook weten hoeveel de gevelreclame gaat kosten. Dit is onder andere afhankelijk van het soort gevelreclame dat je kiest. Ga je bijvoorbeeld voor dibond of kies je voor het duurdere acrylglas? De mogelijkheden zijn legio en de prijzen van gevelreclame zijn daardoor niet eenduidig. De beste manier om erachter te komen is door zelf een berekening te maken via onze website. Op de pagina met materialen kun je dan het materiaal van jouw keuze kiezen. Vervolgens kun je met de rekentool stap voor stap bepalen wat het jou gaat kosten.

Lichtbak of reclamebanner op gevel

Een veel gebruikte vorm van gevelreclame is de lichtbak of reclamebanner op de gevel. Een lichtbak op je gevel laten maken? Dat kunnen wij ook! Wij leveren lichtbakken voorzien van tl-verlichting, indien gewenst met energiezuinige ledverlichting. Deze vorm van gevelreclame biedt veel mogelijkheden als het gaat om afmetingen, kleuren en materialen. De lichtbak kan vlak tegen de gevel geplaatst worden, maar ook afstaand, zodat deze van grote afstand goed zichtbaar is. Heb je interesse in een lichtbak tegen jouw gevel? Neem dan contact op met ons. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Gevelreclame ontwerpen

Je kunt jouw gevelreclame zelf ontwerpen, maar je kunt het ook door ons laten doen. Het ontwerpen van jouw eigen voorgevel reclame kun je uitbesteden aan je eigen grafisch ontwerper of je kunt zelf aan de slag met het ontwerpen van de gevelreclame via onze online opmaaktool. Besteed je het ontwerpen aan ons uit? Dan zoekt onze ontwerpafdeling samen met jou naar een prachtig ontwerp dat past bij jouw huisstijl en budget. Of je nu kiest voor volledige voorgevelreclame in de vorm van een reclamebord of reclame letters op jouw gevel; wij werken net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij jouw wensen aansluit.

Soorten gevelreclame

Gevelreclame bestaat in allerlei soorten en maten. Zoals we al vermeldden, is een lichtbak daar een van. Echter bieden wij naast lichtbakken ook nog gevelborden, volumepanelen, gevelletters en raambestickering. 

Gevelreclame regio zwolle

Zoek je een bedrijf voor gevelreclame in Zwolle? Ook dan is plaatprinten.nl jouw adres. Onze ontwerp- en productieafdeling is gevestigd in Genemuiden, op een kleine 20 km afstand van Zwolle. Veel bedrijven en ondernemers uit de regio Zwolle weten ons inmiddels te vinden vanwege onze aantrekkelijke prijzen, haarscherpe kwaliteiten en persoonlijke montageservice. We verzorgen overigens niet alleen gevelreclame in de regio Zwolle, maar door het hele land. Onze meerwaarde? Wij denken van A tot Z met je mee, ook als je zelf nog geen concreet idee hebt. Bovendien zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in print & sign. Daardoor ben je verzekerd van een oplossing waar je jarenlang van profiteert!