Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Materiaalkeuze

Je weet al wat je wilt bestellen? Maak dan direct keuze uit jouw gewenste materiaalsoort en stel je eigen product samen. Je hebt ruime keuze uit:

  • Plaatmaterialen
  • Stickermaterialen
  • Airtex fotobehang 
  • Fotopanelen
Aanleveren is eenvoudig via onze online opmaakmodule of via WeTransfer.

Materiaalkeuze

Weet jij welke boodschap jij wil gaan communiceren? Maar ontbreekt de keuze voor het desbetreffende materiaal nog? Kom dan gelijk in actie! Heb jij momenteel nog geen idee welk soort materiaal je gaat gebruiken? Dat is begrijpelijk, want er is tegenwoordig zo veel keuze. De enorme hoeveelheid aan materialen maakt de keuze ervoor moeilijk en steeds belangrijker. De vraag is: hoe kies je het juiste materiaal voor jouw boodschap? Schakel Plaatprinten.nl in!

Soorten materialen

Er zijn veel verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor reclame, afhankelijk van de specifieke campagne en het gewenste effect. Sommige veelgebruikte materialen zijn:

  • Papieren posters en flyers: Goedkoop en eenvoudig te produceren, ideaal voor massale distributie of plaatsing in winkels of op billboards.
  • Vinyl banners: Duurzamer dan papieren posters, kan gebruikt worden voor buitenreclame en evenementen.
  • Automobiel- of vliegtuigwraps: Ideaal voor mobiele reclame, zoals op voertuigen of vliegtuigen.

Het is belangrijk om de juiste keuze van materialen te maken, afhankelijk van het doel van de campagne, het budget en de doelgroep. Het maken van een materiaalkeuze is voor ons dagelijkse kost. Het bestellen van de juiste variant gaat bij ons dan ook erg makkelijk. Je hebt 1-op-1 contact met een van onze adviseurs die jou precies kan vertellen wat de mogelijkheden zijn. Meteen de mogelijkheden met jouw persoonlijke adviseur bespreken? Bel dan 038 - 385 35 68 of stuur een mail naar info@plaatprinten.nl

Blanco materiaalkeuze

Bij Plaatprinten.nl bieden we een uitgebreid aanbod van blanco plaatmaterialen aan. Van stevige, lichtgewicht tot flexibele platen. Gaat jouw voorkeur liever uit naar een milieuvriendelijke materiaalkeuze? Ook dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Alle plaatmaterialen kunnen op maat gemaakt worden, in de door jouw gewenste vorm. Zo zijn wij in staat om je te voorzien van Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze materialen garanderen.

Kosten per materiaal

Je kunt bij ons snel en eenvoudig zelf berekenen wat jouw materiaalkeuze gaat kosten. Ga naar de pagina van het desbetreffende materiaal, selecteer de juiste variant dat je voor jouw toepassing wilt gebruiken en voer alle benodigde gegevens in. Aan het einde krijg je precies te zien welk kostenplaatje hieraan verbonden is. Heb je een speciale wens of uniek idee? Neem dan rechtstreeks contact op om een persoonlijke offerte te ontvangen. Wij kunnen je precies laten zien wat jouw materiaalkeuze gaat kosten.

Whatsapp