Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Reclamebord


Op zoek naar een complete reclamebord ? Kies dan voor Plaatprinten.nl. Hier vindt u duurzame reclameborden op verschillende materialen gedrukt.

Bent u op zoek naar een mooi reclamebord?
Kies dan nu het juiste materiaal.
 • Full-service: van ontwerp tot plaatsing
 • XXL formaat mogelijk
 • Leverbaar in elke gewenste vorm
 • Montage op locatie mogelijk

Reclameborden

Wil je reclameborden laten maken en ben je op zoek naar een partij die hier ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is specialist in het maken van de mooiste reclameborden. Met deze reclameborden krijgt jouw bedrijf jarenlang de juiste uitstraling

Reclamebord materialen

De meeste reclameborden worden van dibond gemaakt. Dibond is licht van gewicht en zeer duurzaam. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor Trespa reclameborden of de acrylaat-plexiglas borden voor een extra luxe uitstraling

Reclameborden bestellen, hoe werkt dat?

Een reclamebord bestellen is bij Plaatprinten.nl kinderlijk eenvoudig. Na de keuze voor het juiste materiaal kun je stap voor stap je reclamebord samenstellen en bestellen.

Het stappenplan werkt als volgt:

 1. Je kiest de vorm van je reclamebord: rechthoekig of een speciale vorm gefreesd uit 1 plaat
 2. Je kiest de dikte van de plaat
 3. Je selecteert de gewenste bedrukking van het reclamebord
 4. Je kiest het type luxe afwerking: lak , laminaat of anders. Komt u er alsnog niet uit, dan helpen onze medewerkers u graag verder
 5. Je geeft aan of je wel / niet boorgaten in je reclamebord wilt: standaard 4 boorgaten in elke hoek, een speciaal aantal boorgaten of boorgaten op speciale plekken die je zelf aangeeft in je aanleverbestand.
 6. Je kiest het gewenste formaat van de plaat
 7. Tenslotte geef je aan hoeveel reclameborden je nodig hebt en wat de levertijd is.
 8. Je kunt nu de bestelling afronden en je bestanden uploaden. Heb je geen ontwerp van je reclamebord? Dan kun je zelf aan de slag gaan of onze creatieve studio inschakelen voor een ontwerp. De keuze is aan jou!

Kan ik reclameborden in diverse afmetingen drukken?

Reclameborden drukken kan bij plaatprinten.nl in diverse afmetingen en diktes. Je kunt kiezen uit diverse plaatdiktes. De lengte en breedte van de bouwborden bepaal je helemaal zelf. Wil je een enorm reclamebord maken met extreme afmetingen? Dan raden wij je aan om eerst contact op te nemen met onze medewerkers om te inventariseren of de reclamebord afmetingen door ons te realiseren zijn. De afmetingen van reclameborden zijn gemiddeld genomen zo’n 300 bij 150 cm. Maar we kunnen ook grotere en kleinere reclameborden printen.

Dáárom zijn wij jouw leverancier van reclameborden!

Onze reclameborden zijn voorzien van hoge kwaliteit prints.  Gaat het om een reclamebord dat jarenlang moet staan? Dan kunnen we de print voorzien van een transparante beschermlak of laminaat.