Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Foto op plexiglas


Deze transparante acrylaatplaat is uitermate geschikt om aan de achterzijde te bedrukken. Met de witte deklaag achter de print ontstaat een krachtige, heldere en diepe kleur. Zeer exclusief door te spelen met vorm en transparantie in de afbeelding.

  • Full-Colour print
  • Flexibele maatvoering
  • Extra kleurkracht met dekwit
  • Montagematerialen beschikbaar
  • Hoge attentiewaarde

Foto op plexiglas

Stijlvol, stralend en helder zijn de eerste woorden die bij je opkomen als je denkt aan een foto op plexiglas. Dankzij het transparante kunststof is een foto op plexiglas altijd kraakhelder en krijgt de foto extra diepte. In elk interieur een echte blikvanger dus.


Jouw eigen logo of foto op plexiglas

Plexiglas is een prachtig product dat je foto, logo of afbeelding letterlijk laat stralen. We printen de foto achterop het plexiglas in spiegelbeeld zodat het glas de afbeelding beschermt. Dankzij het heldere plexiglas wordt elk detail haarscherp weergegeven. We werken de foto zo nodig geheel of gedeeltelijk aan de achterzijde af met een witte beschermlaag, oftewel dekwit, zodat alle kleuren van de foto volledig tot hun recht komen door het plexiglas.


Wat is plexiglas?

Plexiglas lijkt heel veel op gewoon glas. Het is even helder en transparant, maar vele malen sterker dan gewoon glas. Je komt het ook regelmatig tegen onder de naam acrylglas, acrylaat of perspex. Het kunststof materiaal is kraakhelder en bestand tegen elk weertype waardoor je het ook als tuindecoratie kunt gebruiken.


Afmetingen plexiglas afdrukken

Je kunt zelf tot op de centimeter kiezen hoe groot jouw foto op plexiglas moet worden. De meest gekozen formaten liggen tussen 30 x 45 cm en 80 x 120 cm. Het glas heeft een standaard dikte van 5mm waardoor het ontzettend sterk is. Andere diktes zijn op aanvraag ook verkrijgbaar.


Foto op plexiglas met ophangsysteem

Voor een strakke bevestiging aan de wand, bieden we de keuze uit twee ophangsystemen. Indien je kiest voor dekwit achter het volledige plexiglas paneel, kunnen we een blind ophangsysteem voor je monteren. We bevestigen een ophangbeugel aan de achterkant van de afbeelding en zetten in elke hoek een afstandhouder. Dit noemen we een blind ophangsysteem omdat je op het ophangsysteem niet zichtbaar is. Kies je voor dekwit alleen achter de print, dan kunnen we 4 afstandhouders monteren. Bij deze methode klemmen we de hoeken van de plexiglas plaat vast tussen 4 afstandhouders. Voor elke afstandhouder dien je een schroef in de muur aan te brengen.


Bestel nu direct je foto op plexiglas.