Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Whiteboard


Whiteboard is een ideaal product om gepersonaliseerd te printen met een eigen invulling. Deze worden met markers ook veel gebruikt voor een scrumbord of scorebord met een voorbedrukt stramien.

  • Full-Colour print
  • Flexibele maatvoering
  • Diverse afwerk mogelijkheden

Aanbod Whiteboards


Bent u op zoek naar innovatieve manieren om uw ideeën te visualiseren, uw projecten te stroomlijnen of uw presentaties naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder, want Plaatprinten.nl biedt u de perfecte oplossing: bedrukte whiteboards. Met ons uitgebreide assortiment aan bedrukte whiteboards, bieden wij u de mogelijkheid om uw creativiteit te laten stromen en uw communicatie te optimaliseren.

Bij Plaatprinten.nl streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen, en daarom hebben we vier aantrekkelijke mogelijkheden voor u gecreëerd:


1. Whiteboard Bestellen op Maat
Heeft u specifieke afmetingen in gedachten voor uw whiteboard? Bij Plaatprinten.nl kunt u uw whiteboard op maat bestellen, zodat het perfect past in uw ruimte en bij uw doelstellingen.


2. Magnetische Whiteboarden op 3 Gesneden Formaten
Onze magnetische whiteboarden zijn verkrijgbaar in drie handige gesneden formaten, zodat u de flexibiliteit heeft om het perfecte whiteboard te kiezen voor uw behoeften.


3. Landkaarten Whiteboard op Maat
Voor educatieve, zakelijke of decoratieve doeleinden bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen op maat gemaakte landkaart whiteboard te bestellen. Gebruik het om geografische concepten uit te leggen, verkoopstatistieken te visualiseren of gewoon om een vleugje wereldse flair toe te voegen aan uw omgeving.


4. Magnetisch Landkaart Whiteboard op 122x152,5 cm
Onze magnetische landkaart whiteboard van 122x152,5 cm is de ideale keuze voor grotere ruimtes waarin u uitgebreide kaarten en notities wilt weergeven. Dit whiteboard combineert functionaliteit met een visueel aantrekkelijk ontwerp, waardoor het een krachtige aanvulling is op elke ruimte.


Mocht u specifieke wensen hebben die niet binnen deze vier mogelijkheden vallen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen en een offerte aan te vragen. Ons toegewijde team staat klaar om met u samen te werken en een oplossing te vinden die naadloos aansluit op uw vereisten. Klik bovenaan op de foto om de offerte aan te vragen.