Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Raambestickering

Bedrijfspanden met een transparante uitstraling worden verfraaid met raambestickering. Onbeperkt in kleur en vorm, dus naar eigen idee in te vullen voor zowel de buitenkant als in het interieur. Zowel voor een permanente als tijdelijke oplossing. 

  • Full-Colour print op folie
  • Zandstraal en schaduw effecten
  • Zowel voor permanent als tijdelijk toepasbaar
  • Ook voor interieur oplossingen

Raambestickering

Raambestickering is een populaire manier om glazen oppervlakten of ramen te voorzien van esthetiek, informatie, marketing of privacy. Juist vanwege deze brede inzetbaarheid is raambestickering een veel verkochte dienst – zowel in commerciële, als particuliere zin. Plaatprinten.nl speelt op uw behoefte in, door raambestickering in drie verschillende – maar kwalitatief hoogwaardige – materialen aan te bieden. Welk design u ook aanlevert, wij gaan er mee aan de slag!

Waarmee zal ik mijn raam bestickeren?

Goede vraag! Het antwoord is afhankelijk van het doel van de raambestickering. We onderscheiden simpelweg drie doeleinden:

  • Reclame. Zoekt u raambestickering voor uw winkel om bijvoorbeeld reclame te maken op uw gevel? Dan kan het een goed idee zijn om uw logo, visie of missie weer te geven. Wilt u passanten ook direct informeren? Overweeg dan eens uw raam te bestickeren met aanbiedingen, openingstijden of informatie over een voordeelpas. In dat geval is het gebruik van tijdelijke bestickering aan te raden.
  • Decoratie. Raambestickering voor een winkel ter decoratie zal niet veel verschillen van raambestickering met het doel: reclame. Een logo, quote of iets anders merkeigens, zal een mooie toevoeging zijn aan uw gevel of raam. Daarentegen kunnen ook particulieren bij Plaatprinten.nl terecht. Een afbeelding van uw kinderen, een leuke spreuk, een gaaf patroon… noem het maar op. Allemaal kunnen ze worden geprint! We zijn benieuwd naar uw creatie.
  • Privacy. Tot slot is raambestickering ook goed voor privacy. Deze toepassing van een raam bestickeren, zien we vaak terug in kantoorpanden. De bestickering laat wel licht door, maar maakt inkijk onmogelijk. Zo kunnen werknemers ongestoord werken, zonder het gevoel te hebben bekeken te worden. De raambestickering plaatst men vaak op ooghoogte als dikke banen op een glazen wand. Daarboven en -onder resteert een gedeelte zonder bestickering.

Materialen voor raambestickering

Zoals we eerder al aanstipten, bieden we raambestickering in drie verschillende materialen aan (allemaal zowel binnen als buiten toepasbaar) . Ieder materiaal heeft haar unieke eigenschappen en biedt zodoende in een bepaalde mate uitkomst voor diverse situaties. Raambestickering met als doel privacy kunt u bijvoorbeeld beter laten printen op permanent folie van glasets.

Onze Oneway Vision Raamsticker produceren we met zelfklevend geperforeerd vinyl. Dit materiaal is óók erg geschikt voor privacy-doeleinden, doordat (en de naam zegt het al) het slechts vanaf één kant visueel transparant is. Ofwel, u kunt wel van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen kijken.

Tot slot bieden we zelfklevend en sterk hechtend, glanzend polymeer pvc-folie. Dit materiaal is perfect geschikt voor reclame- en decoratie-doeleinden. Over het algemeen gebruikt men dit materiaal voor gevelreclame, reclameborden, autoreclame, et cetera.