Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Panelen


Breng sfeer in het interieur van je woning of kantoor met een fotopaneel. Ruime keuze uit diverse materiaalsoorten. Upload een eigen foto of kies een afbeelding vanuit onze fotocollectie. Heeft u zelf geen geschikte foto kijk dan ook eens op shutterstock.com en geef ons het id-nummer door van uw keuze.

 • Eigen foto of afbeelding
 • Flexibele maatvoering
 • Diverse materiaalsoorten
 • Fotocollectie beschikbaar

Fotopanelen

Jouw persoonlijke herinnering aan de wand in je woonkamer of je kantoor een opfrisbeurt geven? Dan kies je voor de fotopanelen van Plaatprinten.nl. Wij creëren een schitterend fotopaneel met jouw favoriete foto, bedrijfsmotto of logo. Fotopanelen zijn een veelgebruikt medium binnen binnenreclame. Ze zijn geschikt voor een scala aan toepassingen, van winkels tot kantoren, en van beurzen tot tentoonstellingen. Fotopanelen zijn zeer geschikt voor beeldend werk, zoals productfoto's of afbeeldingen van locaties. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van fotopanelen in binnenreclame:

 • Flexibiliteit: Fotopanelen kunnen in verschillende formaten en vormen worden geprint en kunnen worden gemonteerd op bijna elke ondergrond.
 • Hoge resolutie: Moderne printtechnologie maakt het mogelijk om hoge-resolutie afbeeldingen te printen die helder en kleurrijk zijn.
 • Duurzaamheid: Fotopanelen zijn vaak gemaakt van duurzame materialen, zoals PVC of aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen vervaging en beschadiging.
 • Visuele impact: Fotopanelen kunnen een grote visuele impact hebben en de aandacht van de doelgroep trekken
Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Ontdek dan snel de verschillende mogelijkheden met onze fotopanelen en bestel ze meteen online. 

Verschillende soorten fotopanelen

Als je een fotopaneel wilt laten maken heb je keuze uit verschillende materialen. Zo kun je een foto laten afdrukken op aluminium, hout, glas, mozaïek of kunststof. Ga voor de warme uitstraling van een fotopaneel van hout voor in je woonkamer, of kies juist voor de strakke look van glas of kunststof voor op kantoor. Forex fotopanelen, volumepanelen en fotopanelen voor buiten behoren ook tot de mogelijkheden.

Geluidsabsorberende fotopanelen

Ideaal voor op kantoor, maar ook geschikt voor thuis: geluidsabsorberende fotopanelen. Een geluidsabsorberend fotopaneel wordt ook wel een akoestisch fotopaneel genoemd. Dit type fotopanelen bestaat uit een geluidsabsorberend wandpaneel waarop we een afbeelding printen. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook praktisch: de galm neemt af én je creëert een unieke en sfeervolle wand!

Fotopaneel maken: aan de slag!

Op de website kun je heel gemakkelijk online je fotopaneel bestellen. Kies eerst het materiaal waarvan het fotopaneel gemaakt moet worden. Hier worden meteen de standaardafmetingen en prijzen getoond. Doorloop het eenvoudige keuzemenu met de specificaties voor jouw fotopaneel. Na het bestellen kun je je foto zelf uploaden en eventueel nog een tekst toevoegen. Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust. We staan je graag te woord om te kijken naar de oplossing die volledig op jouw wensen en voorkeuren aansluit.