Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Retail

Haal alles uit jouw in-store branding en verfraai je winkel met de mooiste retail promotieartikelen van plaatprinten.nl. Bij promotieartikelen kun je denken aan display retail, muur-, raam- en vloerstickers, borden en lichtbakplaten om jouw boodschap zo goed en veel mogelijk te tonen aan (winkel)bezoekers. Alle creatieve en denkbare opdrukken voor retail promotieartikelen zijn mogelijk met jouw eigen ontwerp. Til het marketingniveau in je winkel omhoog met in-store branding waar je u tegen zegt.

  • Full-service: van ontwerp t/m plaatsing
  • XXL-formaat mogelijk
  • Leverbaar in elke gewenste vorm
  • Extra beschermlaag mogelijk
  • Veelzijdige fullcolour opdruk 

Retail in-store branding

Ben jij op zoek naar retail promotie om acties, aankondigingen of (bedrijfs)informatie beter te verspreiden in jouw winkel?  Plaatprinten.nl is een betrouwbare drukker met snelle levertijden die graag voor je aan de slag gaat. Met ons plaatmateriaal voor de retail kun je jouw merkboodschap op iedere plek weergeven in de winkel. Of dit nou retail promotie voor op een wand, vloer of de grond is, bij ons vind je alle materialen om in-store branding met eigen ontwerp te laten bedrukken. Bestel vandaag nog en wees gegarandeerd van effectieve marketing die jouw bezoekers niet meer over het hoofd kunnen zien.    

Binnenreclame materialen retail

Platen en plaatmaterialen voor retail promotie splitsen wij op in twee categorieën: binnenreclame materialen en stickers. Onder de materialen vallen alle harde, fysieke borden die als display retail kunnen worden gebruikt. Terwijl we met stickers de opplakbare – vaak tijdelijke – decoratie, bewegwijzering, signalering of aanbiedingen bedoelen. Voor in-store branding in de vorm van borden en display retail heb je de keuze uit verschillende binnenreclame materialen zoals bijvoorbeeld: het altijd populaire Forex of lichtbakplaten. Deze plaat wordt in een lichtbak geplaatst (ter opvallende promotie) voor een egale lichtdoorlating. Ook polyproppolystyreenreboard en solid foam zijn bekende binnenreclame materialen voor de retail promotie. Stuk voor stuk uitstekend geschikt voor hoogwaardige promotie. Voor binnenreclame display retail kun je ook terecht bij plaatprinten.nl, jouw betrouwbare specialist.    

Retail stickers

Zoals gezegd bestaat onze tweede categorie in retail promotie uit stickers van iedere aard. Denk hierbij aan raamstickers in glasets en Oneway Vision uitvoering, vloerstickers, vloervinyl en muurstickers. Voor al onze stickers heb je de keuze tussen tijdelijk en permanent gebruik, wat ze perfect geschikt maakt voor in-store branding en tijdelijke aanbiedingen of aankondigingen. Vloerstickers kunnen worden gebruikt om de weg te wijzen of acties aan te duiden. Raamstickers kunnen beter worden ingezet voor reclame en muurstickers hebben een echte allround-functie. De mogelijkheden in retail promotie zijn eindeloos. Bedruk stickers met welke boodschap dan ook: plaatprinten.nl ontzorgt je volledig met zelfontworpen binnenreclame van topkwaliteit.    

Retail promotie bestellen

Hoogwaardige retail promotie bestellen? Dat doe je bij plaatprinten.nl! Verleidt winkelbezoekers met de mooiste retail promotieartikelen en boost jouw in-store branding. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met advies op maat. We kunnen je ook helpen met het ontwerpen van jouw perfecte boodschap. Bestel vandaag nog.