Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Gevelbord


Een gevelbord is de eerste indruk van uw bedrijf. Reden temeer om hier extra aandacht aan te besteden met een strak gelakt bord in huisstijl. Leverbaar in diverse formaten, materiaalsoorten, vormen en afwerkingen. XXL-uitvoering is idem als de xxl containerborden.

  • Full-service: van ontwerp tot plaatsin
  • XXL formaat mogelijk
  • Leverbaar in elke gewenste vorm
  • Extra beschermlaag mogelijk

Wat is een gevelbord?

Wat is eigenlijk een gevelbord en waarvoor dient het precies? Dat zijn goede vragen. Want ja, een bord voor je gevel… dat kan iedereen er neer zetten. Laten we eerst eens nagaan wat er allemaal onder een gevel valt.

Een gevel is hetgeen wat u ziet van een gebouw, wanneer u het gebouw op straat, op een plein, of waar dan ook passeert. Vaak, maar niet altijd, bevindt de gevel zich dus boven de ingang. Trek daar gerust de conclusie uit dat een gevel het visitekaartje van een fysieke winkel of merk mag zijn.

En dat visitekaartje… dat levert u af met een gevelbord. Zo’n gevelbord voor uw bedrijf plaatst u op uw gevel. Daar komen vaak het logo en de bedrijfsnaam van uw bedrijf op te staan, al bent u volledig vrij in het design dat u aanlevert.

Gevelbord laten maken

Een gevelbord is dus het visitekaartje van de fysieke vestiging van uw bedrijf. Het dient de aandacht te trekken en herkenbaar te zijn. Plaatprinten.nl levert gevelborden in allerlei verschillende afmetingen en materialen.

Materialen

De gevelborden die wij aanbieden zijn beschikbaar in dibond en metalen canvas. Deze materialen zijn beide ideaal voor gevelborden.

Dibond

Dibond bestaat uit twee dunnen lagen aluminium met een kern van kunststof. Deze kunststofkern zorgt ervoor dat het gladde materiaal niet glanst of reflecteert. Dibond staat bekend om haar duurzaamheid en commercieel gebruik. Naast gevelborden, is dibond namelijk ook een populair materiaal voor bijvoorbeeld beursstands, displays en bewegwijzering.

Metalen canvas

Daarentegen zijn er ook veel bedrijven die een gevelbord laten maken van metalen canvas. In tegenstelling tot Dibond, is metalen canvas een volledige plaat, zonder kern. Hierdoor is het een stevig en oogt het robuuster. Metalen canvas geeft afbeeldingen bovendien een glanzend, metaalachtig effect.

Gevelbord voor uw bedrijf

Op zoek naar een partij om een gevelbord voor uw bedrijf te laten maken? Tof om te horen! Wij helpen u namelijk graag uit de brand. Met kwalitatief hoogwaardige materialen (dat wil zeggen: uitstekend bestand tegen (weer)schade, waardoor ze lang meegaan), produceren we uw gevelbord.