Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

(POS) Displays


POS display met eigen bedrukking van plaatprinten.nl wordt gebruikt om actieproducten te promoten en is te bestellen in de materiaalsoort Re-board. Re-board is gemaakt van een stevige en dikkere kartonsoort, waardoor deze al snel vrijstaand kan worden gemaakt door slim met vormen en vouwen te werken. Dit maakt een POS display ideaal voor kortlopende (beurs)acties voor binnengebruik. Bestel nu een POS display met eigen bedrukking bij plaatprinten.nl en geef jouw marketing een boost.


 • Veelzijdige fullcolour print
 • Lichtgewicht & flexibele maatvoering
 • Extra beschermlaag mogelijk
 • Contourfrezen in gewenste vorm
 • Geschikt voor binnengebruik 

POS displays

Kartonnen POS display met eigen bedrukking laten maken? Plaatprinten.nl is jouw betrouwbare specialist met al meer dan 30 jaar ervaring in sign & print. Wij produceren POS displays van topkwaliteit en geheel in jouw unieke stijl. POS displays worden voornamelijk gebruikt om de aankopen van klanten te stimuleren met speciale aanbiedingen en worden vaak op strategische plekken in de winkel geplaats. Denk aan het uiteinde van een gangpad of bij een verkoopbalie. Dus ben jij op zoek naar een kartonnen POS display met eigen bedrukking? Dan ben je bij plaatprinten.nl aan het juiste adres.

POS display bestellen, hoe gaat dat?

Kartonnen POS display bestellen is hartstikke eenvoudig bij plaatprinten.nl. Hieronder leggen we het nog even stap voor stap voor je uit, zodat jij probleemloos aan de slag kan.

 1. Kies de bedrukking en het formaat van jouw Re-board POS display. 
 2. Vink aan hoeveel boorgaten en welke bevestigingsmaterialen je nodig hebt.
 3. Rond de bestelling af door je gegevens in te vullen en de ontwerpbestanden te uploaden. Dit kan ook later via WeTransfer. Je krijgt meteen het eindresultaat van jouw POS display met eigen bedrukking te zien. Nog geen eigen ontwerp? Laat onze designstudio jouw POS display ontwerpen!
 4. We gaan voor je aan de slag en zullen je bestelling zo snel mogelijk verzenden. 

Vragen over onze POS displays?

Heeft u een vraag over onze kartonnen POS displays? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar met een nauwkeurig advies. Bestel vandaag nog jouw Re-board POS display met eigen bedrukking bij plaatprinten.nl.