Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Displayborden


Displayborden met eigen bedrukking zijn een belangrijke informatiedrager in winkels, showrooms en shops om het product extra onder de aandacht te brengen bij bezoekers. Displayborden worden ook veel gebruikt voor acties en aanbiedingen of voor toelichting op het product zelf. Bij plaatprinten.nl heb je de keuze uit vijf soorten materiaal voor jouw displayborden en dubbelzijdige opdruk is mogelijk. Kies nu voor een eigentijds design.   

 • Veelzijdige fullcolour print
 • Flexibele maatvoering
 • Diverse materiaalsoorten
 • Extra beschermlaag mogelijk

Displayborden

Displayborden laten maken? En op zoek naar een betrouwbare specialist met veel ervaring? Plaatprinten.nl is jouw specialist met meer dan 30 jaar ervaring in print & sign die displayborden met eigen bedrukking van hoge kwaliteit levert. Ideaal om de producten of aanbiedingen in jouw winkel van extra informatie te voorzien. Professionele displayborden bestellen in jouw eigen huisstijl doe je bij plaatprinten.nl.

Displayborden bestellen, hoe doe ik dat?

Displayborden bestellen doe je hartstikke makkelijk bij plaatprinten.nl. We nemen je stap voor stap mee in het proces, zodat jij ook probleemloos displayborden kunt bestellen.  

 1. Selecteer het gewenste materiaal, formaat en soort bedrukking voor jouw displayborden.

 2. Waar nodig, kies je het aantal boorgaten en bevestigingsmaterialen.

 3. Kies de gewenste oplage (vanaf 1 stuk).

 4. Rond de bestelling van jouw displayborden met eigen bedrukking af. Upload de ontwerpbestand(en) nu of verzend ze later via WeTransfer. Als jouw ontwerp is geüpload zie je meteen het eindresultaat van jouw displayborden. Zelf geen ontwerp? Onze designstudio ontwerpt graag jouw perfecte displayborden.

 5. Je bestelling is voltooid en we gaan direct voor je aan de slag.

Vragen over onze displayborden

Mocht je hulp nodig hebben bij het bestellen van displayborden met eigen ontwerp of specifieke vragen hebben, dan verzoeken we je graag om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder met displayborden bestellen of andere zaken.