Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Containerbord

Een containerbord verandert uw vrachtcontainer in een opvallend visitekaartje van uw bedrijf. Plaatprinten.nl is uniek met het XXL containerbord (tot 6x2 meter!) dat de volledige zijkant bedekt. XXL-uitvoering is idem als de XXL gevelborden.

  • Full-Service: van ontwerp tot plaatsing
  • XXL formaat mogelijk
  • Leverbaar in elke gewenste vorm
  • Extra beschermlaag mogelijk

Containerbord

Plaatprinten.nl produceert en print platen die u op de buitenkant van uw vrachtcontainer kunt plaatsen. Met deze platen kunt een reclame maken voor uw bedrijf of merk óf informatie verschaffen over de inhoud van de container. Vanwege de enorme grootte van containers zijn containerborden erg populair. De boodschap die u op uw containerbord laat drukken valt immers goed op.

Containerbord als mobiele reclame

Containers worden doorgaans over grote afstanden vervoerd. Dat maakt de investering in een containerbord des te meer waard. Grote afstanden betekenen namelijk een langdurige blootstelling aan de boodschap op uw containerbord – zeker als de containers over de weg worden vervoerd.

Dibond XXL voor uw containerbord

Wij printen normaal gesproken op allerlei verschillende materialen, maar voor uw containerbord is eigenlijk maar één soort materiaal geschikt en dat is Dibond. Dibond XXL wel te verstaan. Leuk feitje overigens: wij zijn de enige partij in Nederland die Dibond XXL platen print.

Het materiaal Dibond is tegenwoordig immens populair. Dat komt door de eigenschappen van het materiaal. Zo is Dibond – in tegenstelling tot veel andere materialen – ook geschikt voor buitengebruik. Daarnaast is het licht in gewicht, maar toch een sterk materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden. Bovendien is Dibond gemakkelijk te (de)m onteren. Wilt u de uw containerbord vervangen door een andere, dan kan dus eenvoudig.