Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Autostickers

Autostickers met eigen bedrukking zijn de perfecte manier om jouw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap op creatieve wijze te uiten met jouw auto. Printplaaten.nl maakt autostickers voor elk gewenst formaat en kleur. Je hebt de keuze uit stickers voor permanent of tijdelijk gebruik, zodat je altijd de gewenste toepassing vindt. Personaliseer jouw autostickers of carwrap met een eigentijds design van topkwaliteit en een unieke opdruk.

 • Diverse materialen, kleuren en metallics
 • Bepaal zelf het formaat
 • Voor langdurig of tijdelijk gebruik
 • Eigentijds design
 • Gereed voor montage

Autostickers

Wil je autostickers laten maken en ben je op zoek naar een professionele partij die hier veel ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is dé specialist met ruim 30 jaar ervaring in sign & print. Wij produceren autostickers met eigen design van topkwaliteit. Plaatprinten.nl is scherp in print, prijs en levertijd. We ontzorgen je graag, zodat je nergens omkijken naar hebt. Je bedrijfsnaam en logo worden in huisstijlkleuren geleverd en door middel van een drager met applicatietapes zijn de autostickers eenvoudig aan te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop en kies voor autostickers van plaatprinten.nl.

Autostickers bestellen, hoe werkt dat?

Autostickers bestellen doe je zeer gemakkelijk in onze webshop. We vertellen je stap voor stap hoe dat in zijn werk gaat, zodat alles naar wens verloopt.  

 1. Maak een keuze in materiaal, formaat en beschermlaag voor jouw autostickers.

 2. Selecteer de gewenste oplage (vanaf 1 stuk).

 3.  Nu kun je de bestelling afronden en je bestanden (met ontwerp) uploaden. Dit kan ook altijd nog achteraf via WeTransfer. Bij de afronding van je bestelling krijg je meteen een voorbeeld met jouw autostickers te zien. Zelf geen ontwerp? Laat onze creatieve vormgevers jouw autostickers compleet naar wens ontwerpen.

 4. We gaan de bestelling voor je klaarmaken en zullen deze zo snel mogelijk verzenden.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het bestellen van autostickers met eigen ontwerp of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar met een passend advies. Plaatprinten.nl is er voor al jouw reclamemateriaal zoals autostickers, fotopanelenreclameborden en nog veel meer.