Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Sponsorbord


Sponsorborden zien we vaak op sportvelden en bij evenementen met sport en spel. Populair door de combinatie als afrastering rondom het veld of parcours. Altijd doeltreffend in beeld gebracht met een opdruk van Plaatprinten.nl

  • Full-Colour print
  • Lichtgewicht
  • Flexibele maatvoering
  • Extra beschermlaag mogelijk

Wat is een sponsorbord?

Om als merk of bedrijf fysiek goed zichtbaar te zijn, kan het verstandig te zijn om sponsorborden in te zetten. Op deze borden tonen bedrijven hun logo, naam, huisstijl en/of contactgegevens om de aandacht te trekken van passanten of publiek. Deze sponsorborden vindt u veelal aan de kant van sportvelden. Bent u ook op zoek naar een kwalitatief goed sponsorbord om als marketingtool in te zetten? Vraag dan een offerte aan of bestel direct! We reageren zo snel mogelijk op uw vragen of verzoeken.

Sponsorbord voetbal

Zoals we al vermeldden, staat het gros van alle sponsorborden langs sportvelden. Hoewel afhankelijk van uw doelgroep, blijft voetbal dé sport bij uitstek om uw sponsorbord te plaatsen. Dat komt doordat sponsorborden in het  amateurvoetbal een dubbele functie vertolken; allereerst dienen ze – zoals gebruikelijk – als reclame voor uw bedrijf, maar belichamen daarnaast ook de omheining van het speelveld. Ballen die het veld uit worden geschoten, kaatsen – indien ze laag blijven – via sponsorborden terug het veld in.

Omdat veldomheiningen noodzakelijk zijn voor een voetbalvereniging, dienen er hoe dan ook borden langs de kant te staan. Een kleine stap naar sponsorborden, niet waar? Kosten worden zodoende vaak gedeeld met de voetbalvereniging.

Sponsorborden van Plaatprinten.nl

Kies bij Plaatprinten.nl uit verschillende standaard afmetingen voor uw sponsorbord (of vraag een offerte aan voor maatwerk!). We bieden sponsorborden van zowel 300, als 400 centimeter. Sponsorborden van 300 cm zijn verkrijgbaar in hoogtes van 60, 65 en 80 cm, terwijl de sponsorborden van 400 cm beschikbaar zijn in hoogtes van 60, 80 en 100 cm. Kies uit twee materialen: Dibond of (voorloper) Trespa.

Wat zet ik op mijn sponsorbord?

Voordat u het te printen design bij ons aanlevert, raden we aan goed over het design na te denken. Veel bedrijven leveren het logo van hun bedrijf aan met een bijpassende achtergrondkleur. Bent u lokaal erg bekend en wilt u slechts een sponsorbord om in de top of mind te blijven van het publiek, dan is dat natuurlijk voldoende. Toch kunt er meer uithalen!

Om de aandacht te trekken van mensen die uw merk of bedrijf niet kennen, is het goed om zo kort en concreet mogelijk te vermelden wat u doet. Dan kan in de vorm van een quote of slogan, maar houd deze wel concreet. Twee voorbeelden:

  • “Bakkerij X. Het verste én goedkoopste brood in omgeving X.”
  • “Merk X: de gezondste snack voor na het sporten.”

 Zo voorkomt u dat uw merk of bedrijf wel tentoon wordt gesteld, maar dat men niet weet wat u doet of hoe u hen kunt helpen.