Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Gevelletters 


Met gevelletters krijgt uw bedrijfsgebouw extra cachet. Een fraai gefreesde letter in uw eigen huisstijl of speciale kleur brengt uw bedrijfsnaam onder de aandacht. Subtiel en ingetogen of juist prominent in beeld? Het kan allemaal met Plaatprinten.nl. 

  • Diverse materialen, kleuren en metallics
  • Vrije vorm en teksten
  • Afmetingen en lettertypen naar wens
  • Montage-middelen optioneel leverbaar

Offerte aanvraag
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Gevelletters

Gevelletters zijn de perfecte manier om de herkenbaarheid van je bedrijfspand te vergroten. Klanten kunnen in één oogopslag zien dat ze aan het juiste adres zijn en het is tevens een stuk gratis reclame voor passanten. Bij Plaatprinten.nl heb je keuze uit gevelletters in verschillende diktes, materialen en afwerkingen. Maak kennis met de mogelijkheden en ontdek hoe je online kunt bestellen!

Prijzen van gevelletters bedrukken

Als je geïnteresseerd bent in gevelleters wil je natuurlijk ook graag weten wat de prijzen zijn. Het is helaas lastig om een eenduidig kostenplaatje te geven van gevelletters bedrukken. Dit komt omdat materiaalkeuzes en bijbehorende prijzen enorm uiteenlopen. Wel kunnen we alvast zeggen dat het goedkoopste materiaal voor langdurig buitengebruik dibond is. Dit materiaal kost €30 per m2 en is licht in gewicht en weerbestendig. Luxere opties voor het bedrukken van gevelletters zijn dibond brushed (aluminium), trespa en acrylglas. Zelf de prijzen van gevelletters berekenen? Kijk dan snel op de pagina met plaatmaterialen. Selecteer het materiaal van jouw keuze en ga aan de slag met onze rekenmodule!

Gevelletters online bestellen

Bij Plaatprinten.nl kunt je jouw gevelletters eenvoudig online bestellen. Kies eerst het materiaal waarin je de gevelletters wilt uitvoeren. Als je dit gedaan hebt kun je meteen de standaardafmetingen en prijzen bekijken. Doorloop vervolgens het eenvoudige keuzemenu met de specificaties van jouw gevelletters en zorg ervoor dat alle freespunten goed zijn weergegeven in je ontwerpbestand. Onze creatieve studio kan je eventueel hierbij helpen. Zij kunnen zelfs het complete ontwerp van je gevelletters maken. Gevelletters online bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust.

Gevelletters laten maken

Plaatprinten.nl is niet alleen specialist in het drukken van gevelletters, maar is ook jouw adres als je gevelletters wilt laten maken zonder er zelf omkijken naar te hebben. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen de gevelletters met plezier voor jou. En dat is wel zo makkelijk. We monteren onze gevelletters in de regel door middel van verlijmde afstandsnoppen of aangeschoten draadeinden aan de achterzijde van de gevelreclame. Als je besluit om de gevelletters door ons te laten maken ben je dus niet alleen verzekerd van een mooi eindresultaat, maar ook van een goede en duurzame bevestiging!