Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Informatiezuilen


Informatiezuilen worden vaak gebruikt als vrijstaande, interactieve displays in openbare ruimtes om informatie te verstrekken aan bezoekers. Een informatiezuil kan precies de informatie verspreiden die jij wilt. Of dit nou een route- beschrijving, aankondiging, nieuws of bedrijfsinformatie is, jij bepaalt zelf wat je de bezoeker wilt laten zien op een informatiezuil met eigen bedrukking. Informatief, robuust of modern, met de zuilen van plaatprinten.nl ga je altijd voor de gewenste, strakke uitstraling. Alle denkbare en creatieve opdrukken zijn mogelijk. Ontwerp nu jouw informatiezuil met unieke opdruk.

 • Drie standaard maatvoeringen
 • Op maat mogelijk bij aanvraag
 • Fullcolour opdruk
 • Compleet geleverd
 • Perfect geschikt voor binnen- en buitengebruik

Informatiezuilen

Wil jij een informatiezuil laten maken bij een professionele drukker met snelle levertijden? Plaatprinten.nl is specialist in het produceren van informatiezuilen met een eigentijdse uitstraling. Informatiezuilen worden vaak geplaatst in drukbezochte locaties zoals: openbare gebouwen, winkelcentra, kantoren, beurzen en musea. Onze zuilen zijn geschikt voor binnen en buiten en worden gebruikt voor zowel promotionele als informationele doeleinden. Wil je een duidelijke boodschap overbrengen? Laat dan een informatiezuil bedrukken in het gewenste formaat. Zo weet je zeker dat bezoekers jouw boodschap niet over het hoofd zullen zien.  

Wat kost een informatiezuil?

De kosten van een informatiezuil met eigen bedrukking zijn afhankelijk van het gekozen formaat. De informatiezuilen in ons assortiment zijn in drie verschillende uitvoeringen te verkrijgen en per zijde van een eigen ontwerp te voorzien. Wil je een zuil op maat? Dan kun je een offerte aanvragen. We zetten de prijzen per uitvoering hieronder voor je op een rij:

 1. Afmeting in centimeters: 100x100x300cm. Prijs vanaf: € 1.850, -

 2. Afmeting in centimeters: 75x75x200cm. Prijs vanaf: € 1.250, -

 3. Afmeting in centimers: 75x75x200cm (verrijdbaar op wieltjes). Prijs vanaf: € 1.450, -

Op deze manier wordt jouw boodschap effectief getoond tegen relatief weinig kosten.

Een informatiezuil bestellen, hoe doe ik dat?

Een informatiezuil bestellen doe je hartstikke gemakkelijk bij plaatprinten.nl. Toch leggen we het hieronder nog even voor je uit, zodat het jou 100% zeker lukt.

 1. Je selecteert het gewenste formaat voor jouw nieuwe zuil.

 2. Je geeft aan hoeveel informatiezuilen je nodig hebt en welk levermoment jou het beste uitkomt.

 3. Je kunt de bestelling nu afronden. Controleer goed of alle gegevens kloppen en upload je ontwerpbestanden. Nog geen ontwerp voor jouw informatiezuil? Schakel dan onze creatieve designstudio in om een ontwerp te laten maken. We geven de perfecte invulling aan jouw specifieke wensen.

Informatiezuil buiten

Zoek je een informatiezuil om buiten te plaatsen? Ook dan zijn de informatiezuilen van plaatprinten.nl de juiste keus voor jou! Plaats jouw zelfontworpen informatiezuil buiten en wijs bezoekers de weg naar specifieke plekken of promoot de nieuwste aanbiedingen. Onze informatiezuilen voor buiten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De keuze voor het gebruik van een zuil is aan jou. Kies je voor plaatprinten.nl dan kies je voor producten van topkwaliteit.