Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Prijsborden


Prijsborden met eigen bedrukking zijn onmisbaar in de horeca en eetgelegenheden en voorkomen onaangename verrassingen. Bij plaatprinten.nl heb je de keuze uit vijf soorten materiaal voor jouw prijsborden. Onze prijsborden zijn leverbaar in dubbelzijdige opdruk en kunnen van een eigentijds design met unieke opdruk worden voorzien.

 • Veelzijdige fullcolour print
 • Flexibele maatvoering
 • Extra beschermlaag mogelijk
 • Hoge attentiewaarde
 • Voor binnen- en tijdelijk buitengebruik

Prijsborden

Prijsborden laten maken? En op zoek naar een professionele drukker met veel ervaring? Plaatprinten.nl is jouw specialist met ruim 30 jaar ervaring in sign & print die prijsborden met eigen ontwerp van topkwaliteit produceert. Prijsborden zorgen ervoor dat jouw klanten niet voor verrassingen komen te staan en zijn volledig in eigen huisstijl te bedrukken. Professionele prijsborden bestellen doe je eenvoudig bij plaatprinten.nl.  

Prijsborden bestellen, hoe werkt dat?

Prijsborden bestellen is kinderlijk eenvoudig bij plaatprinten.nl. We leggen het graag stap voor stap voor je uit, zodat prijsborden bestellen voor jou geen enkele moeite kost.
 1. Kies het soort materiaal, formaat en bedrukking naar wens.
 2. Indien gewenst kies je het aantal boorgaten en bevestigingsmaterialen.
 3. Selecteer de gewenste oplage (vanaf 1 stuk)
 4. Nu rond je de bestelling van jouw prijsborden met eigen bedrukking af. Je kan de bestand(en) met het ontwerp nu uploaden of later via WeTransfer verzenden. Je krijgt meteen het eindresultaat van de prijsborden te zien. Nog geen ontwerp? Wij luisteren naar jouw wensen en maken het ontwerp in onze studio.
 5. We gaan aan de slag en zullen jouw prijsborden zo spoedig mogelijk verzenden.

Hulp nodig?

Mocht je nog hulp nodig hebben bij het bestellen van prijsborden met eigen bedrukking of nog specifieke wensen of vragen hebben, dan verzoeken we je graag om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen graag bij prijsborden bestellen.