Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Deurstickers


Deurstickers worden veel toegepast voor o.a. promotiemateriaal zoals: gevelreclame, autoreclame en reclameborden. De deurstickers van plaatprinten.nl zijn geschikt voor binnen- en buiten. Ze zijn gemaakt van vinyl dat eenvoudig te plakken is op gladde of licht gebogen ondergronden. Personaliseer jouw deurstickers volledig naar wens met een eigentijds design en unieke opdruk.

 • Zowel in wit als transparant verkrijgbaar 
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Voor langdurig of tijdelijk gebruik
 • Zelf afmetingen bepalen
 • Unieke opdruk 

Deurstickers

Wil je deurstickers laten maken en zoek je naar een specialist die hier veel ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is een professionele partij met ruim 30 jaar ervaring die zelfklevende deurstickers met jouw eigen bedrukking produceert. Wij ontzorgen je graag, zodat je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Plaatprinten.nl is scherp in print, prijs en levertijd. Zo ben je verzekerd van deurstickers met jouw ontwerp van hoge kwaliteit.

Deurstickers bestellen, hoe werkt dat?

Deurstickers bestellen, dat doe je hartstikke eenvoudig in onze webshop. Door de stappen die we hieronder met je delen te volgen, moet het helemaal goedkomen.

 1. Stel jouw deurstickers samen door een keuze te maken in: materiaal, snijvorm en afmetingen

 2. Vervolgens kies je de oplage naar wens (vanaf 1 stuk).

 3. Tot slot rond je jouw bestelling af en is het tijd om je bestanden met het ontwerp te uploaden. Dit kan ook altijd achteraf via WeTransfer. Heb je nog geen ontwerp voor je deurstickers? Schakel dan onze creatieve studio in voor een professioneel ontwerp.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het bestellen van deurstickers met eigen ontwerp of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kunnen je altijd voorzien van een passend advies. Plaatprinten.nl is er voor al jouw reclamemateriaal zoals deurstickers, reclamebordenfotopanelen en meer.