Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Raamstickers


Raamstickers met eigen bedrukking zijn dé manier om jouw pand te voorzien van decoraties. Deze decoraties kunnen bestaan uit jouw logo, reclame of boodschap naar wens. Zo zijn raamstickers een goede manier om je ruiten op te vrolijken of simpelweg reclame te maken. Bij plaatprinten.nl kun je alle kanten op in kleur en vorm, dus laat je creativiteit de vrije loop. Met de keuze uit tijdelijke of permanente raamstickers en wel of geen inkijkwerend effect, vind je altijd de juiste toepassing. Kies nu voor een unieke opdruk met een eigentijds design.

  • Fullcolour print op folie
  • Bepaal zelf het formaat
  • Voor tijdelijk of permanent gebruik
  • Autoruiten of raamdecoratie
  • Unieke opdruk

Raamstickers

Raamstickers laten maken? En op zoek naar een specialist die hier ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is jouw partner in sign & print met meer dan 30 jaar ervaring die zelfklevende raamstickers met jouw eigen bedrukking produceert. Raamstickers zijn erg populair om ruiten of glazen oppervlakten van informatie, marketing of privacy te voorzien. Bij plaatprinten.nl ontzorgen we je graag, zodat je zelf nergens naar om hoeft te kijken. Door raamstickers met eigen bedrukking te bestellen ben je verzekerd van topkwaliteit marketing.

Raamstickers laten maken, hoe werkt dat?

Raamstickers laten maken is kinderlijk eenvoudig bij plaatprinten.nl. We leggen je stap voor stap uit hoe het werkt, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!

  1. Kies het materiaal, formaat en de beschermlaag voor jouw raamstickers.

  2. Selecteer de gewenste oplage (vanaf 1 stuk).

  3. Tot slot kun je de bestelling afronden en je bestand(en) met jouw ontwerp uploaden. Later uploaden kan ook altijd via WeTransfer. Tijdens het afronden krijg je meteen een preview van jouw raamstickers met eigen design te zien. Nog geen ontwerp? Onze ontwerpstudio helpt je graag met een uniek ontwerp voor je raamstickers!

  4. Wij gaan voor je aan de slag en zullen je bestelling zo spoedig mogelijk verzenden.

Materialen voor raamstickers

De raamstickers van plaatprinten.nl zijn beschikbaar in drie verschillende materialen, met elk unieke eigenschappen. Ben je op zoek naar raamstickers die privacy bieden? Dan zijn raamstickers op permanent folie van glasets of onze Oneway Vision Raamsticker van zelfklevend geperforeerd vinyl de juiste keus voor jou. Tot slot bieden we sterk hechtende raamstickers van glanzend polymeer pvc-folie aan dat perfect geschikt is voor reclame en decoratie. Heb je vragen over welke raamstickers de beste keuze zijn voor jou of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Plaatprinten.nl staat altijd voor je klaar.