Naar de startpagina
 • Scherp in print, prijs en levertijd
 • Eigen productie
 • Unieke services

Muurstickers


De muurstickers van plaatprinten.nl zijn een uitstekende optie om een ruimte te verfraaien met jouw eigen decoratie. Onze muurstickers zijn gemaakt van dun vinyl van hoge kwaliteit dat gemakkelijk hecht op de meeste ondergronden. Dit maakt ze geschikt voor binnen- en buitengebruik. Door een eigentijds design en unieke opdruk kun je jouw ruimte op een creatieve manier personaliseren met muurstickers.

 • Zowel in wit als transparant verkrijgbaar
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
 • Extreem hechtend
 • Zelf afmetingen bepalen
 • Unieke opdruk 

Muurstickers

Wil je muurstickers laten maken en ben je op zoek naar een partij die hier ervaring mee heeft? Plaatprinten.nl is specialist in het produceren van muurstickers met een uniek design. Onze specialisten ontzorgen je graag, zodat je zelf nergens meer omkijken naar hebt. Zo ben je verzekerd van muurstickers met eigen bedrukking van hoge kwaliteit.

Muurstickers bestellen, hoe doe ik dat?

Muurstickers bestellen bij plaatprinten.nl is ontzettend eenvoudig. We vertellen je graag stap voor stap hoe dit werkt.   

 1. Je kiest het materiaal, de snijvorm en afmetingen voor jouw muurstickers.
 2. Nu selecteer je de gewenste oplage (vanaf 1 stuk).
 3. Vervolgens kun je de bestelling afronden en je bestand(en) uploaden. Dit bestand bestaat uit je ontwerp voor de muurstickers. Later uploaden is ook mogelijk via WeTransfer. Je krijgt meteen een preview te zien van het eindresultaat. Geen ontwerp? Onze creatieve vormgevers ontwerpen jouw muurstickers graag! 

Vragen over onze muurstickers

Mocht je nou specifieke wensen of vragen hebben over onze muurstickers of andere producten, dan verzoeken we je graag om contact met ons op te nemen. Onze experts staan altijd voor je klaar met een passend advies. Plaatprinten.nl heeft alle kennis en kwaliteit in huis om je te helpen bij het bestellen van jouw perfecte muurstickers en meer.