Naar de startpagina
  • Scherp in print, prijs en levertijd
  • Eigen productie
  • Unieke services

Lattenwand akoestisch


Design en functionaliteit combineren? Goed idee! Maak van uw ruimte een oase van stilte door gebruik dan een van onze akoestische lattenwanden. Een akoestische lat vormt samen met de andere latten een patroon, afbeelding of portret. U kunt de akoestische wandpanelen zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Kleine tip: ook onbedrukt kunnen ze al voor een verrassend knusse of rustieke sfeer zorgen.

Soorten akoestische lattenwanden

Plaatprinten.nl verkoopt verschillende akoestische lattenwanden (ook wel akoestische wandpanelen). Allereerst onderscheiden we eiken lattenwanden en essen lattenwanden. Deze zijn gemaakt van respectievelijk eikenhout en essenhout. Wat het verschil is? Heel eerlijk: weinig. Het échte verschil ziet u pas wanneer het brandt (en dat is natuurlijk niet de bedoeling bij akoestische lattenwanden). Het minieme verschil ziet u dus ook niet terug in de prijs. Een voorkeur voor een van de twee houtsoorten is puur persoonlijk.


Akoestische wandpanelen laten bedrukken

Zoals vermeld zijn de akoestische lattenwanden ook te bedrukken met een afbeelding of patroon naar keuze. Lever uw voorkeur aan en dan bespreken we samen wat er mogelijk is! Contact opnemen mag altijd.